Waardebon t.a.v. Herman Reuvers

40 uur bedrijfsadvies en webdesign voor Herman Reuvers – Strategisch en Tactisch Bestuursadvies.

Over Herman Reuvers

Herman Reuvers is een ervaren professional met meer dan 40 jaar werkervaring binnen de politie. Hij begon zijn carrière als straatagent en heeft zich opgewerkt tot districtshoofd en directeur van de politieacademie.

Met een achtergrond in het besturen van organisaties heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van beleidsontwikkeling en strategie. Hij is sterk in het verbinden van mensen en organisaties en heeft een passie voor het realiseren van gemeenschappelijke doelen.

In het verleden heeft hij zich ingezet voor verschillende besturen, waaronder het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Criminologie en het bestuur van de Stichting Nationale Politieacademie. Daarnaast heeft hij opgetreden als adviseur voor verschillende verenigingen en instellingen zoals: UNICEF, Gemeente De Wolden, Korfbalvereniging RoReKo en DOS’46. Ook is hij regelmatig te horen als dagvoorzitter op conferenties en symposia.

Herman is een gedreven mens met uitgebreide werkervaring op het gebied van besturen en beleidsontwikkeling. Zijn focus op verbinding en gemeenschappelijke doelen maakt hem tot een waardevolle asset voor elke organisatie.

Verbinding als kompas

Herman’s leidraad in het leven is verbinding. Verbinding tussen mensen is de belangrijkste leidraad voor organisaties en management.

Verbinding tussen mensen betekent dat er een goede relatie is tussen medewerkers, leiders en stakeholders. Dit kan op verschillende manieren worden bereikt, zoals door open communicatie, het creëren van een positief werkklimaat en het betrekken van medewerkers bij beslissingen.

Voor organisaties is verbinding tussen mensen van groot belang omdat het leidt tot meer samenwerking, betrokkenheid en productiviteit. Als mensen zich verbonden voelen met hun werk en hun collega’s, zijn ze gemotiveerder en betrokken bij het werk dat ze doen. Dit kan leiden tot betere resultaten voor de organisatie.

Ook voor leiders is verbinding met hun medewerkers belangrijk. Door een goede relatie op te bouwen met hun team, kunnen leiders beter inspelen op de behoeften en zorgen van hun medewerkers. Dit kan leiden tot een positievere werkomgeving en een groter commitment van medewerkers aan de organisatie.

Door te werken aan verbinding tussen mensen, kunnen organisaties en leiders hun medewerkers motiveren en betrekken bij het werk dat ze doen, wat leidt tot betere resultaten voor de organisatie.

Werkervaring en projecten

 • Projectleider Process-Flow
 • Strategisch adviseur
 • Sectorhoofd Basis Politie Onderwijs a.i.
 • Sectorhoofd Vakspecialistisch Politie Onderwijs
 • Hoofd Onderwijs School voor Handhaving
 • Examinator Leiderschapsopleidingen
 • Hoofd Onderwijs School voor Politiekunde
 • Manager Onderwijs
 • District Noord, Unit Assen
 • UNICEF RCU Meppel
 • Korfbalvereniging RoReKo
 • Gemeente De Wolden
 • Parochiebestuur Heilige Drie Eenheid
 • Korfbalvereniging DOS’46
 • Vice voorzitter Sint Stephanuskerk

Diensten

Bestuursadvies

Met zijn strategische denkvermogen en zijn pragmatische aanpak weet Herman altijd juiste oplossingen te vinden voor de complexe problemen waar bestuursorganen mee te maken krijgen. Hij is in staat om op een duidelijke en begrijpelijke manier advies te geven, zodat bestuursleden goed geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Dagvoorzitter

Met zijn kennis van het vak en zijn uitstekende presentatievaardigheden is Herman in staat om ieder evenement tot een succes te maken. Hij weet hoe hij het publiek kan boeien en betrekken, en hoe hij de sfeer ontspannen en professioneel kan houden.

Coaching

Herman is een ervaren coach die zich richt op het helpen van mensen om hun leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. Hij begrijpt dat leiderschap meer is dan alleen het aansturen van een team; het gaat ook om het creëren van een visie, het inspireren van anderen en het nemen van verantwoordelijkheid.

Contact

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field
LinkedIn